BESCHERMD WONEN OP EEN GROEP

De Noorderhoeve is je thuis

 

De Noorderhoeve is je thuis. In het woonhuis heb je een eigen appartement met badkamer. Daarnaast deel je met huisgenoten een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Je kookt en eet met elkaar en er zijn regelmatig groepsactiviteiten. Er is 24 uur per dag iemand bereikbaar om je te helpen als dat nodig is.

WONEN OP JEZELF
IN EEN GROEP 

Op jezelf maar niet alleen

 

Bij het woonhuis van de Noorderhoeve heb je een eigen appartement met badkamer en keuken. Je bent welkom om mee te eten in de groep en deel te nemen aan de gezamenlijke activiteiten maar je kunt ook je eigen leven vormgeven. Zo ben je op je zelf maar niet alleen.

WONEN

BEGELEIDING NAAR ZELFSTANDIG WONEN

Leertraject van woongroep naar zelfstandig wonen

 

Je woont onder begeleiding en wilt graag de stap maken naar zelfstandig wonen. Een coach ondersteunt je bij jouw ontwikkeling naar zelfstandigheid. Bij dit traject worden er ook externe cursussen aangeboden.

WONEN OP JEZELF MET ONDERSTEUNING

Op jezelf wonen met steun op maat

 

Je woont op jezelf en krijgt ondersteuning op maat. Waar nodig helpt een ambulant begeleider je bij de administratie, het huishouden of sociale contacten. Je kunt kiezen of hij bij je langs komt of je hebt contact via de moderne media.

VOLLEDIG PAKKET THUIS

Werken op de Noorderhoeve en steun bij wonen

 

Je hebt een volledig pakket van wonen en dagbesteding. De Noorderhoeve biedt hiervoor hulp op maat. Je kunt zelfstandig of in een groep te wonen, gecombineerd met werken op de Noorderhoeve. Vervoer naar de dagbesteding op de boerderij kan ook geregeld worden.

CONTACT

Wil je meer informatie over wonen?

 

Heb je vragen over onze woonmogelijkheden voor jezelf, een cliënt of verwant? Neem dan contact op via secretariaat@noorderhoeve.nl of bel: 072-5091738.

De folder 'Uw zorg in een AWBZ-instelling' kun je hier downloaden. De brochure 'De weg naar zorg' van het zorgkantoor staat hier. Wachtlijstgegevens en kwaliteitsgegevens van de Noorderhoeve staan in de AWBZ-zorggids, zie www.awbzzorggids.nl