Vrijwilligerswerk

 

De Noorderhoeve telt 26 medewerkers; 7 ondernemers en 19 medewerkers in dienst. Het werk op de Noorderhoeve wordt ondersteund door 22 vrijwilligers. 

 

Op dit moment hebben we diverse vacatures voor vrijwilligerswerk.
Als vrijwilliger van de Noorderhoeve werkt u in een gezellige werkomgeving, heeft u contact met veel verschillende mensen, aan wier leven u een positieve bijdrage kunt leveren en natuurlijk krijgt u ook veel van hen terug. Wederzijdse verrijking, aanvulling en ondersteuning maken het werk de moeite waard.
 

Functie-eisen voor al onze vrijwilligers:

  • Affiniteit met onze doelgroep

  • Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (en vergoed)

  • Respect voor de visie en de daaruit voortvloeiende werkwijze van de Noorderhoeve

GASTHEER/GASTVROUW

Zorgboerderij Noorderhoeve is op zoek naar gastvrouwen/heren voor de overblijfruimte Duinweg en Heklaan op werkdagen tussen 9.00 uur en 14.00 uur. U verzorgt samen met 2 of 3 van onze deelnemers de overblijfruimte door het gezellig te maken. Schoonmaken (inclusief sanitair) en opruimen hoort daar ook bij. In de pauzes zet u koffie en thee of maakt een soepje of salade voor de lunch. Tijdens het werk biedt u een luisterend oor aan de zorgvragers (mensen met een verstandelijke beperking, met een psychiatrische en/of verslavingsachtergrond).
 

MAATJES

Zorgboerderij Noorderhoeve is op zoek naar maatjes die enkele bewoners wat extra aandacht kunnen geven. We zoeken mensen die 's middags, 's avonds of in het weekend leuke dingen met hen willen ondernemen. Denk hierbij aan even winkelen, wat drinken op een terrasje, taart bakken, een rondje wandelen of een mooie fietstocht maken.

 

CHAUFFEUR

U bent verantwoordelijk voor het vervoeren van cliënten van en naar de Noorderhoeve. Tijdens werkdagen haalt en/of brengt u op afgesproken tijden de cliënten die woonachtig zijn in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard of Bergen met een transportbusje van de Noorderhoeve. U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs voor personenauto en personenbusje (9 personen)
 

Heb je interesse of wil je meer info?

Stuur een e-mail naar: secretariaat@noorderhoeve.nl.